Seramik Kaplama

Seramik Kaplama

Seramik Kaplama Nedir?

Oto seramik kaplama uygulaması aracın dış kaporta aksamında meydana gelebilen otomobil boyasında çizik , çatlak ve dökülmelerin önüne geçmek için uygulanan; boyayı koruyan ve aracın daha uzun süre ilk günkü gibi görünmesini sağlayan bir koruma yöntemidir. Seramik kaplama otomobilin boyalı yüzey direncini dış koşulların olumsuz etkilerine karşı güçlendirir ve etkin bir koruma sağlar.

Seramik Kaplama ürünleri Opak (Düz) boyalı olanlarda boya yüzeyi, vernikli (Base Coat) olanlarda ise direkt olarak vernik ile etkileşime geçerek uygulandığı yüzeyin çizilme direncini ve parlaklığını artıran yeni nesil bir üründür.

Aracın boyalı dış yüzeyini kaplayan ve aracın boyasının korunmasını sağlayan cam kadar şeffaf ürünün uygulanması, özel işlemler ve profesyonellik gerektirmektedir. Araç seramik kaplama uygulaması bir çeşit boya koruma uygulamasıdır.

Köksoy Otomotiv araca seramik kaplama uygulamasını son teknoloji ürünler kullanarak müşterilerine sunmaktadır. 

Seramik Kaplama Nasıl Yapılır?

Seramik kaplama uygulaması Köksoy Otomotiv kalitesi ile alanından uzman kişiler tarafından yapılır. Köksoy Otomotiv seramik kaplama ürünleri,  aracın opak yani düz boyalı alanlarında boya yüzeyine uygulanır. Vernikli olanlar ise direkt olarak vernik ile etkileşime geçerek uygulandığı yüzeyin çizilme direncini ve parlaklığını artıran yeni nesil ürünlerdir. Aracınızın boyalı yüzey direncini dış koşulların olumsuz etkilerine karşı güçlendirir ve etkin bir koruma sağlar.

  1. Aşama: Aracın üzerinde küçük çizik, çatlak veya göçükler varsa mini onarım hizmetleri kapsamında onarılabilir.
  2. Aşama: Uygulama öncesi kullanılmış araçlarda kil ile yüzey temizliği, pasta, cila ve hare yapılarak araç yüzeyi Köksoy Otomotiv uzmanlığı ile geliştirilen ürün olan Ceramix için hazırlanır
  3. Aşama: Alanında yetkin profesyonellerce herhangi bir alan boş kalmayacak şekilde Ceramix uygulanır.

Seramik Kaplamanın Faydası Nedir?

  • Köksoy Otomotiv Ceramix; Standart pasta cila ve boya koruma uygulamasına göre araçlarda göz alıcı bir parlaklık ve çizilme direnci arttırılmış bir boya yüzeyi oluşumunu sağlar.
  • Köksoy Otomotiv Ceramix Plus; Aracınızın boyalı yüzey direncini dış koşulların olumsuz etkilerine karşı güçlendirir ve etkin bir koruma sağlar.
  • Otomobilin boyalı yüzeyine su itici özellik kazandırması sayesinde kolay temizleme imkanı sağlamaktadır.
  • Aracın önceki haline kıyasla daha canlı ve parlak görünmesini sağlar.
  • Otomobilin dış kaporta aksamından yağ, kir, pas, reçine, zift gibi lekeler kolaylıkla temizlenir.
  • Otomobil renginin güneş ışınları sebebi ile solmasını engeller.

Standart seramik kaplama uygulaması yüksek kalite ve güvencenin adresi Köksoy Otomotiv ile 2 yıl garanti kapsamındadır.

Köksoy Otomotiv AUTO KING Ceramix Plus’ı Diğer Ürünlerden Ayıran Özellik Nedir?

Self healing (Kendi kendini yenileyebilme özelliği) sayesinde aracın fırça ile yıkanmasına bağlı olarak  dış yüzeyinde oluşan kılcal yüzey çizikleri kendiliğinden yenilenebilir. Aracın dış yüzeyi ısı ile etkileşime geçtiğinde bu kılcal çizikler kendiliğinden ortadan kaybolur. Aracın boyalı dış yüzeyi eskisinden daha parlak bir görünüme sahip olur.

Ceramix Plus uygulaması Köksoy Otomotiv güvencesi ile 5 yıl garanti kapsamındadır.

Köksoy Otomotiv yetkili servislerinde alanında profesyonel olarak çalışan ekip sayesinde oto seramik kaplama işlemi yapılmaktadır. Kalitenin her zaman ön planda olduğu hizmeti ile Köksoy Otomotiv Türkiye ve dünyada ön plana çıkmaktadır. 

Köksoy Otomotiv uzun yıllara dayanan tecrübesi ile geliştirmiş olduğu yenilikçi hizmet konseptleriyle alanında fark yaratmaktadır. AUTO KING deneyim ve profesyonelliğin bir arada sunulduğu mini hasar onarımı, mobil parça onarımı ve oto bakım ve koruma hizmetlerinde uzmanlaşmış bir oto onarım markası ve servis zinciridir. Sürücülerin ihtiyaçlarına yönelik en etkili çözümler Köksoy Otomotiv kalite ve güvencesi ile sunulmaktadır.

Köksoy Otomotiv üst düzey kalitedeki hizmetlerin Türkiye’de yerleşik 47 il 56 servis merkezinde yüksek teknoloji ve onarım standartlarında verilmesini sağlar. Oto servis randevunuzu oluşturarak size en yakın Köksoy Otomotiv noktasında seramik kaplama hizmeti alabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir